Контактирајте не!

Адреса

ул. „Дрезденска“ бр.3,
н. Тафталиџе – Скопје

Емаил

vojdancernodrinski@yahoo.com

Работно
Време

ПОНЕДЕЛНК-ПЕТОК
07:00– 15:00

Локација

Директор

Верица Пројчева

ТЕЛЕФОН: +389 78 302 164

EMAIL: vericaprojceva@yahoo.com

Ние сме тука за да ви помогнеме!

Ако имате потреба од дополнителни информации или имате какви било прашања, сметајте дека сте добредојдени, оставете порака.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Име и презиме